Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Lobkowicz ocení za obětavou službu 22 mužů a žen

Datum publikace16. 10. 2013, 17.09
TiskTisk

Dvaadvacet mužů a žen ocení při dnešní (středa 16. října 2013) večerní mši svaté v ostravské katedrále Božského Spasitele biskup František Václav Lobkowicz. Slavnostní bohoslužba v den, kdy si připomínáme svatou Hedviku, se zde uskuteční od 17.00 hodin. Diecéze rovněž uctí svou patronku, od jejíž smrti uplynulo přesně 770 let.

Ostrava: Biskup Lobkowicz během slavnostní bohoslužby poděkuje oceněným za příkladný život, obětavost a  ochotu s níž se zvláštním způsobem podílejí na životě diecéze. Kandidáty na ocenění nominovali duchovní správci z jednotlivých děkanátů.

Mezi oceněnými jsou dlouholetí kostelníci a kostelnice, varhaníci, vedoucí pěveckých sborů, dlouholetí spolupracovníci Charity i duchovní. Biskup Lobkowicz osobně těmto lidem poděkuje a předá jim pamětní listy.  

Přehled 22 oceněných v roce 2013

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou