Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Do Olomouce zavítá salcburský biskup Laun

Datum publikace21. 10. 2013, 16.30
TiskTisk

Na dvoudenní návštěvu přicestuje dnes, 21. října 2013, do Olomouce světící biskup salcburské arcidiecéze Mons. doc. Andreas Laun. Během svého pobytu pronese přednášku v prostorách olomoucké teologické fakulty a také se setká s arcibiskupem Janem Graubnerem či bohoslovci kněžského semináře.

Olomouc: Návštěvu arcibiskupství a kněžského semináře má biskup Laun na programu pro dnešní večer, součástí je mimo jiné i promluva k bohoslovcům. V Arcibiskupském paláci se pak setká s olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem.

Zítra dopoledne má biskup Laun v plánu přednášku v prostorách Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého, věnovat se při ní bude tématu: Právní stát v nebezpečí? Přirozené právo v berlínské řeči Benedikta XVI. Setkání, které pořádá Katedra systematické teologie, začne v sídle fakulty na adrese Univerzitní 22 od 10.10 hod. Poté bude následovat diskuse s přednášejícím (tlumočení je zajištěno) a ukončení se předpokládá kolem pravého poledne.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou