Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

100. výročí svěcení kostela Panny Marie Růžencové v Plzni

Datum publikace22. 10. 2013, 15.49
TiskTisk

U příležitosti 100. výročí svěcení farního kostela Panny Marie Růžencové při dominikánském klášteře v Plzni na Jiráskově náměstí proběhne v neděli 27. října 2013 v 9.00 hodin slavnostní mše svatá za účasti biskupa Mons. Františka Radkovského a provinciála dominikánů P. Benedikta Mohelníka.

Plzeň: Po mši svaté bude v 10.00 hodin následovat beseda s biskupem Mons. Františkem Radkovským, s provinciálem P. Benediktem Mohelníkem a dalšími dominikány na téma Jak být svědkem víry a poslem pokoje.

V 16.30 hodin pak zazní mariánské modlitby a verše napříč staletími v pořadu Maria v hudbě a slovu.

(ilustrační foto)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou