Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Dvacet let Diecézní charity Plzeň

Datum publikace31. 10. 2013, 14.43
TiskTisk

Diecézní charita Plzeň si v pátek 1. 11. 2013, v den založení biskupem Františkem Radkovským, připomene dvacet let své činnosti. Slavnostní mší v plzeňské katedrále sv. Bartoloměje a kulturním programem.

Plzeň: Biskup František Radkovský bude hlavním celebrantem mše svaté na poděkování za dvacet let služby Diecézní charity Plzeň. Bohoslužba se uskuteční v pátek 1. listopadu od 14.00 hodin v plzeňské katedrále sv. Bartoloměje.

Poté v kulturním domě Peklo proběhne setkání pracovníků, příznivců a přátel charitního díla. Součástí programu bude ocenění těch, kteří Charitě významným způsobem pomáhali a pomáhají. V kulturní části se představí kytarový virtuos Lubomír Brabec a písňový soubor Touch of Gospel.

Program setkání:

15.30 zahájení výstavy 20 let DCHP

16.30 slavnostní zahájení programu, projevy oficiálních hostů, předání ocenění

17.30 Lubomír Brabec – kytarový recitál

19.00 Touch of Gospel – koncert

Po skončení koncertu pokračuje neformální zábava v prostorách KD Peklo.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou