Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pietní akt Komunity Sant´Egidio v Brně

Datum publikace31. 10. 2013, 7.37
TiskTisk

Komunita Sant´Egidio v Brně zve také letos k účasti na modlitbě za chudé lidi, kteří zemřeli na ulici. Vzpomínková akce se koná vždy kolem 2. listopadu, kdy si katolická církev připomíná památku na všechny věrné zemřelé.  Letos se modlitba uskuteční ve čtvrtek 31. října 2013 od 20.00 hodin v kostele sv. Michala v Brně na Dominikánském náměstí.

Brno: Akce se  zúčastní  kolem 60 lidí žijících na ulici a asi 50 mladých lidí, kteří přijdou zavzpomínat na své zemřelé přátele. Protože byl v uplynulých dnech v Brně v Denisových sadech pod Petrovem zavražděn bezdomovec, vyjde od kostela sv. Michala tichý průvod se svíčkami právě do Denisových sadů, kde bude následovat asi patnáctiminutový pietní akt na místě násilného skutku, Modlitbě bude předsedat duchovní správce kostela sv. Michala a ředitel Pastoračního střediska brněnské diecéze P. Roman Kubín.

 

.   

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou