Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Přímé přenosy bohoslužeb od 4. do 10. listopadu 2013

Datum publikace4. 11. 2013, 11.30
TiskTisk

Všem těm, kdo se nemohou zúčastnit mše svaté v kostele a chtěli by se připojit alespoň prostřednictvím televize nebo rozhlasu, nabízíme přehled bohoslužeb, vysílaných během tohoto týdne přímým přenosem v Televizi NOE a Radiu Proglas. Obě média budou mimo jiné sledovat nadcházející Národní pouť do Svaté země a přinesou přímé přenosy ze všech tří hlavních bohoslužeb pouti.

Olomouc: Hlavní událostí tohoto týdne je Národní pouť do Svaté země a program této skutečnosti přizpůsobuje TV NOE i Radio Proglas. Obě stanice nabídnout svým divákům a posluchačům přímé přenosy ze tří hlavních bohoslužeb, které budou s poutníky z naší země slavit čeští a moravští biskupové – v pátek se uskuteční na hoře Blahoslavenství v Galileji, v sobotu na Poli pastýřů v Betlémě a v neděli v jeruzalémském kostele sv. Anny. Všechny tři bohoslužby začínají v poledne místního času, což znamená, že přímé přenosy bude možné sledovat od 11.00 hodin času středoevropského.

Televize NOE zve mimoto své diváky k dalším dvěma bohoslužbám. V pondělí od 11.30 nabídne přímý přenos mše svaté, které bude ve Vatikánu předsedat papež František a bude obětována za kardinály a biskupy, kteří zemřeli v uplynulém roce. Ve středu od 12.05 hodin pak stanice odvysílá bohoslužbu z kaple v ostravském studiu Telepace. Také Radio Proglas nabídne posluchačům dvě obvyklé bohoslužby, které se uskuteční v úterý a čtvrtek od 18.00 hodin v brněnském kostele sv. Augustina.

Televize Noe

pondělí 4. 11., 11.30: mše svatá z Vatikánu, za zemřelé kardinály a biskupy ji slouží papež František

středa 6. 11., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

pátek 8. 11., 11.00: mše svatá z hory Blahoslavenství v Izraeli

sobota 9. 11., 11.00: mše svatá z Pole pastýřů v Betlémě

neděle 10. 11., 11.00: mše svatá z kostela sv. Anny v Jeruzalémě

Radio Proglas

úterý 5. 11., 18.00: mše svatá z kostela sv. Augustina v Brně

čtvrtek 7. 11., 18.00: mše svatá z kostela sv. Augustina v Brně

pátek 8. 11., 11.00: mše svatá z hory Blahoslavenství v Izraeli

sobota 9. 11., 11.00: mše svatá z Pole pastýřů v Betlémě

neděle 10. 11., 11.00: mše svatá z kostela sv. Anny v Jeruzalémě

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou