Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Církevní škola v Odrách hostí 46. ročník Pedagogické poemy

Datum publikace6. 11. 2013, 11.56
TiskTisk

Střední pedagogická a střední zdravotnická škola sv. Anežky České v Odrách hostí ve dnech 5. až 7. listopadu 46. ročník putovní celostátní přehlídky „Pedagogická poema“. Poprvé v historii této prestižní přehlídky se její organizace ujala církevní škola.

Do Oder přijedou zástupci studentů, kteří postoupili do národního kola a vyučujících z 21 pedagogických škol z České republiky. 'Týká se to okolo stovky lidí, z nichž je 60 vystupujících studentů a 40 vyučujících,“ uvedla ředitelka církevní školy Pavla Hostašová s tím, že pořádání tak prestižní akce je pro školu velkým závazkem. Do Oder přijedou zástupci ze středních pedagogických škol z Přerova, Krnova, Čáslavi, Liberce, Nové Paky, Berouna, Hradce Králové, Karlových Varů, Boskovic, Prahy, Znojma, Litoměřic, Zlína, Prachatic, Mostu, Litomyšle, Kroměříže, Havířova, Brna a zastoupeni budou také místní z Oder.

„Zaměření této přehlídky je umělecké, studenti budou vystupovat ve třech disciplínách: přednes, čtení a improvizace. Jejich soutěžní vystoupení se bude konat ve středu 6. listopadu, v Dělnickém domě v Odrách, povinná součást vystoupení je, že se konají před živým publikem, nejen před odbornou porotou,“ popsala ředitelka průběh Pedagogické poemy. Ve středu 6. 11. dopoledne od 8.30 do 12.00 hodin budou jejich diváky děti třetích a čtvrtých tříd  ze základních škol z Oder, odpoledne od 13.30 do 16.30 hodin se na vystoupení přijdou podívat místní senioři. Ve čtvrtek 7. 11. dopoledne čeká účastníky slavnostní zakončení přehlídky v Dělnickém domě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou