Lupa
Obsah Obsah
Portál

Bohoslužba v dálniční kapli za oběti dopravních nehod

Datum publikace15. 11. 2013, 14.07
TiskTisk

V neděli 17. listopadu 2013 proběhne v dálniční kapli Smíření poblíž Šlovic u Plzně na dálnici D5 (83. km směr Praha) od 15.00 hodin ekumenická bohoslužba Na památku obětí dopravních nehod.

Šlovice: Kaple Smíření, jejímž autorem je arch. Jan Soukup a která slouží cestujícím k zastavení, zamyšlení a odpočinku, je první a zatím jedinou dálniční kaplí nejen v České republice, ale v celém postkomunistickém bloku. Kaple je dostupná i bez použití dálnice ze silnice 18034 spojující obec Šlovice a Dobřany.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou