Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Prezentace knih Oldřicha Seluckého v Olomouci

Datum publikace21. 11. 2013, 14.30
TiskTisk

S dvěma knihami, obsahujícími dobrodužné příběhy z dob sv. Cyrila a Metoděje, ale také se svými výtvarnými díly zavítá do Olomouce počátkem prosince scénárista, spisovatel, malíř a ilustrátor Oldřich Selucký, rodák z Kyjova žijící v Praze. Veřejnost se s ním bude moci setkat hned při několika příležitostech.

Olomouc: Oldřich Selucký se jednak stane hlavním hostem pravidelného Setkání u studny, které se uskuteční v pondělí 2. prosince. Setkání začne v 17.30 hodin v katedrále sv. Václava krátkým programem biblického textu a hudby a pokračovat bude od 18.00 hodin v nedaleké kavárně Amadeus. Selucký zde bude hovořit o svém vztahu k tradici, a to zejména jako autor dvou knižně vydaných dobrodružných příběhů „Strážce ohně“ a „Vojmírova cesta“, které se odehrávají na Velké Moravě v dobách sv. Cyrila a Metoděje.

S prezentací svých knih vystoupí ovšem tento muž mnoha zajímavých profesí ještě předtím, během odpoledního setkání pro nejširší veřejnost v prostorách kavárny Naše kafe na Dolním náměstí. Program zde začíná ve 14.00 hodin a mimo jiné zde bude možné zhlédnout i několik výtvarných děl Oldřicha Seluckého. Ty budou v kavárně vystaveny do půlky ledna.

A kdo si poutavé povídání kyjovského rodáka bude chtít poslechnout již v neděli, bude mít možnost setkat se s ním v olomouckém dominikánském kostele Neposkvrněného Početí Panny Marie po dopolední mši svaté v 10.30 hodin nebo po večerní v 19.00 hodin.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou