Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Prožijte advent s tematicky zaměřeným webem

Datum publikace26. 11. 2013, 10.30
TiskTisk

V předposledním listopadovém týdnu byly spuštěny webové stránky, tematicky zaměřené k letošní adventní době. Jsou společným projektem Centra pro katechezi, Centra pro mládež a Centra pro rodinný život Arcibiskupství olomouckého. Najít je lze pod odkazem www.ctyri-tydny.webnode.cz.

Olomouc: Tyto stránky nabízejí nejrůznější podkladové materiály, které mohou ve farnostech využít kněží a jejich spolupracovníci, kteří vyučují náboženství či vedou různá společenství, ale i každý věřící.

Web nabízí ke stažení např. zpracovaný program pro pravidelné setkávání rodičů s dětmi během adventní doby, podklady pro čtyři hodiny náboženství v adventu pro žáky 8. a 9. tříd či náměty pro každodenní osobní modlitbu v adventní době pro každého. Nechybí ani adventní kalendář ve formě tapet na plochu PC a mnoho dalšího.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou