Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O čem píše KT č. 48/2013

Datum publikace27. 11. 2013, 11.09
TiskTisk

Zpravodajství i publicistika se věnují novinkám, které se týkají majetkového narovnání státu s církvemi. Katolická církev avizuje záměr zřídit investiční fond, který by měl zajistit společenství pro budoucnost.

Česko navštívil milánský arcibiskup Angelo Scola. KT poskytl exkluzivní rozhovor během své krátké plavby po Vltavě.

Závěru Roku víry se věnuje nejen zahraniční zpravodajství, ale ohlíží se za ním také ostravsko-opavský biskup František Lobkowicz.

Tomáš Halík své čtenáře znovu nezklamal! Informuje o tom kulturní rubrika. Před Vánoci již tradičně přichází s novým knižním titulem. Jeho titul tentokrát zní: Žít s tajemstvím.

Tematická stránka otevírá téma Bojím se o sebe. Opakem naděje, kterou si v adventním čase připomínáme, jsou naše různé strachy a obavy o sebe. Jak se k nim postavit?

KT vychází s rodinnou přílohou Doma. Ta je tentokrát zaměřena na děti a sport. Rozhovor s hokejistou Jiřím Dopitou otevírá téma, jak je sport v životě dětí důležitý a jak na tom dnešní ratolesti jsou s pohybem.

Uvnitř listu naleznou čtenáři speciální Adventní přílohu. Nabízí zamyšlení nad adventní nadějí v rušné každodennosti a také brožurku s nevšedním adventním putováním po Svaté zemi.

Noviny uzavírá rozhovor, v němž Veronika Bartošová představuje zdravotní klauny. Lidi, kteří si nasadí červený nos a jdou do nemocnice rozesmát pacienty. Více v aktuálním vydání KT ve vaší schránce nebo na www.katyd.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou