Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Katolický týdeník vychází i elektronicky

Datum publikace6. 12. 2013, 11.33
TiskTisk

Pod slovem noviny si lidé představí především jejich papírovou podobu. Stále více jich ale vychází i elektronicky a tento trend pomalu proniká také mezi křesťanská média. Například Katolický týdeník je možné už nyní číst na počítači a brzy přibude i jeho verze pro tablety.

Praha: Elektronické předplatné KT je určené všem, kdo rádi využívají nové technologie nebo například čtou toto periodikum v zahraničí. U elektronického předplatného totiž odpadají náklady na poštovné a čtenář má k dispozici aktuální číslo vždy zhruba o den dříve než by k němu dorazila papírová podoba.

Elektronická a klasická verze jsou jinak identické, a čtenář si tak na obrazovce svého počítače „listuje“, jako by držel papírové noviny. Brzy přibude stejná služba i pro vlastníky tabletů.

Elektronická verze KT má oproti papírové ještě dvě další výhody. Spolu s aktuálním vydáním má čtenář k dispozici i přehledně řazený archiv celých čísel od roku 2008. Zároveň je zhruba o třetinu levnější než papírové vydání.

Jednotlivá čísla KT pak jdou jednorázově zakoupit i prostřednictvím sms.

Více informací o elektronické verzi KT je k dispozici na www.katyd.cz.

(Zdroj: Tomáš Kutil, KT)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou