Lupa
Obsah Obsah
Portál

Jednání expertní komise k majetkovému vyrovnání

Datum publikace9. 12. 2013, 16.50
TiskTisk

Jednání expertní komise složené ze zástupců ČSSD, ANO, církví a náboženských společností proběhne 17. prosince 2013 od 8.00 v Senátu.

'Potvrzuji, že na návrh místopředsedkyně ČSSD Aleny Gajdůškové, proběhne jednání expertní komise v Senátu. Církve a náboženské společnosti tak vyhověly prosbě paní místopředsedkyně, a to z důvodu její velké časové vytíženosti. Senát však chápeme jako místo reprezentující státní orgány. Považujeme za nutné zdůraznit, že nadcházející jednání bude vedeno na úrovni jednotlivých politických stran, a věříme, že tyto politické strany budeme moci příště pozvat na církevní půdu,' řeká k tomu Mons. Tomáš Holub, generální sekretář ČBK.

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou