Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Lednové číslo časopisu In! - dívčí svět 2014

Datum publikace20. 12. 2013, 11.18
TiskTisk

Nový rok, nový časopis. A to doslova. Lednové číslo je totiž plné změn – od grafických prvků až po nové rubriky. A protože startuje již desátý ročník vydávání časopisu, připravila si pro vás redakce dárek – čtyři strany navíc! Co (nejen) na nich najdete?

Jedenáctiletá zpěvačka, finalistka soutěže Česko Slovensko má talent (2011) Diana Kalashová má za dva roky veřejného vystupování na svém kontě celou řadu akcí. Jak se Dianka s popularitou vyrovnává?  „Každá správná hvězda dělá dobro,' říká.  

Tématem prvního čísla nového roku jsou vztahy s rodiči. Chystáte se na víkendovou akci s kamarády a rodiče řeknou: „NE.“? Jak v takové situaci neztratit nervy a předejít konfliktu? Redaktorky se ptaly odbornice - psycholožky.

Rubrika Víra hledá odpověď na otázku, proč Bůh dopouští bolest a smrt. Co odpovědět, když se vás někdo zeptá, proč je ve světě tolik bolesti a proč umírají malé děti, když je Bůh dobrý? Přečtěte si v lednovém čísle časopisu IN! na straně 14.

Jak v zimě posílit břišní, hýžďové a zádové svaly, stehna, nohy a vztahy s kamarády? No přece při zimních sportech! IN! vám doporučí několik z nich. Více v rubrice Zdraví a krása

Vyznat se v klucích prý není snadné. Otázka v anonymní anketě tedy tentokráte zněla: Jak dám/dávám  dívce najevo, že o ni mám zájem? Vybrané odpovědi najdete na straně 19.

Dále vám poradí, jak si vybrat střední školu, v novém vydání naleznete tipy na zimní módu a spoustu knížek, představíme vám recepty na vylepšení jednoduchých muffinů a nebudou chybět ani příběhy ze života, zajímavosti, soutěže a speciální porce zábavy.

 

Celoroční předplatné časopisu (= 11 čísel) za 363 Kč / 15,40 €

NOVINKA: Možnost objednat 11 čísel časopisu, z nichž 3 obsahují dárek za 420 Kč / 18, 40 €.

Objednávky na: 

http://info.in.cz/#5 (Česká republika) 

http://info.in.cz/#6 (Slovensko)

Časopis je také možné koupit i v knihkupectvích Karmelitánského nakladatelství po celé České republice http://www.kna.cz/prodejny/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou