Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Unikátní průvodce postem z Hradce: 50 příběhů povolání

Datum publikace3. 2. 2014, 14.25
TiskTisk

V diecézním Roce povolání vydává hradecké biskupství průvodce postem na každý den. Diecézní kněží v něm svědčí o své vlastní cestě za Kristem.

Hradec Králové: Pět desítek kněží z královéhradecké diecéze napsalo osobní svědectví o svém povolání. Čtenáři si mohou přečíst každý den jedno - v brožuře Půst v Roce povolání, kterou právě vydává hradecké biskupství.

Knížka navazuje na sérii loňských průvodců adventem, postem a Velikonocemi, kde se úvahy kněží vztahovaly k celosvětovému Roku víry. Nyní, v diecézním Roce povolání, který vyhlásil biskup Jan Vokál, duchovní vydávají svědectví o své osobní cestě za Kristem. Jejich úvahy jsou zároveň provázány s texty evangelií na příslušný den postní doby od Popeleční středy až po Slavnost Zmrtvýchvstání Páně.

'V knížce se o svou zkušenost podělí velká část kněží z naší diecéze. Vnímám to jako jejich příspěvek k Roku povolání a děkuji jim za to, že takto otevírají svá srdce,' řekl biskup Jan Vokál.

 

Knížku si můžete objednat na biskupstvi@bihk.cz. Cena jedné je 45 Kč, plus obvyklé poštovné.

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou