Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Katolický týdeník vstříc digitálnímu věku

Datum publikace28. 2. 2014, 10.36
TiskTisk

Katolický týdeník vychází vstříc „elektronickým“ čtenářům. Již ho lze totiž číst nejen v klasické papírové formě a novější elektronické na počítači. Už několik dní je ale dostupný i pro mobilní telefony a tablety.

Praha: „Největší zájem o tuto novou službu čekáme ze zahraničí, protože odebírat tištěný týdeník je tam velmi drahé. Ocení ho i ti, kteří mají horší zrak, protože si člověk může jednoduše text zvětšit. A potěší určitě i fanoušky nových technologií,“ vysvětluje správce webu a elektronických aplikací KT Jan Šedo.

Na tabletu či chytrém mobilním telefonu si čtenář může zdarma prohlédnout dvě ukázková čísla a pokud se rozhodne využívat tento způsob dlouhodobě, je pro něj připraveno roční nebo půlroční předplatné. Zakoupit si ovšem může i pouze jednotlivá vydání.

Vše funguje na mobilních zařízeních s operačním systémem iOS (iPhone či iPad) nebo Android.

Stačí si nainstalovat přes obchod s aplikacemi Publero a v něm si vyhledat titul Katolický týdeník. Poté si může zvolit, zda si chce zakoupit jednotlivé číslo, nebo předplatné. Příslušná částka se pak automaticky strhne z jeho platební karty, kterou má přiřazenou ke svému zařízení. Alternativně si čtenář může jednotlivá čísla i předplatné zakoupit přes portál www.publero.cz a do zařízení si je přes aplikaci pouze stáhnout ze sekce „moje knihovna“.

(Tomáš Kutil, KT)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou