Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Teologická fakulta JČU Fakultou roku

Datum publikace3. 3. 2014, 16.02
TiskTisk

Teologická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (JČU) získala titul Fakulta Roku ve svém oboru. Mezi teologicky zaměřenými fakultami tak obhájila své prvenství z loňského roku. Celkem získala v tomto studentském hlasování 377 bodů, což je navíc druhé nejvyšší ohodnocení ze všech sledovaných fakult a škol v jihočeském kraji.

Praha/České Budějovice: „Jsme opravdu rádi, že nás studenti a absolventi v tak hojné míře podpořili. Je to velký úspěch a ocenění naší práce. Vážíme si toho,“ zhodnotil výsledky proděkan teologické fakulty Rudolf Svoboda.

Teologická fakulta JU nabízí, mimo teologického oboru, i studium pedagogiky volného času, sociální a charitativní práce, a filosofie a religionistiky. V současnosti má fakulta necelou tisícovku studentů.

Soutěž Fakulta Roku, která byla letos vyhlášena už potřetí, je průzkumem mezi studenty a absolventy státních i soukromých vysokých škol v České republice. Svým hlasem dávají účastníci najevo, jak se jim na jejich vysoké škole, lépe řečeno na fakultě studuje nebo studovalo. Hlasovalo se od listopadu 2013 do poloviny ledna 2014. Soutěž pořádá Česká studentská unie.

Informace o fakultě: www.tf.jcu.cz.

Informace o soutěži včetně výsledků: www.fakultaroku.cz.

Ocenění z rukou zástupkyně České studentské unie Markéty Šestákové převzal proděkan teologické fakulty Rudolf Svoboda diplom (viz foto).

(Zdroj: K. Kabrnová, Teologická fakulta JU)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou