Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Bitva o biskupský pohár vrcholí

Datum publikace13. 3. 2014, 16.10
TiskTisk

Zimní stadion v Poličce bude v sobotu 15. března 2014 hostit finálové utkání Křesťanské amatérské hokejové ligy, která se hraje v hradecké diecézi.

Polička: Sobotní hokejový zápas v Poličce bude mít zvláštní náboj. Domácí tým ŘKF Polička se ve finále utká o Biskupský pohár s týmem HC Piksla Pardubice. Polička na cestě za vytouženou trofejí porazila v semifinálovém zápase loňského vítěze HC Salaš Hradec Králové. Stejně jako v první sezóně Klofanům, ani Hradci se nepodařilo obhájit vítězství, a tak se Biskupský pohár, přezdívaný Vokál cup, znovu bude stěhovat k novému majiteli.

Finálové utkání Křesťanské amatérské hokejové ligy začíná tuto sobotu ve 13 hodin. Již od 10.45 se však na stejném místě utkají týmy vítězů předchozích ročníků ligy HC Salaš a HC Klofani v zápase o třetí místo.

Ojedinělá sportovní aktivita pořádaná v rámci královéhradecké diecéze již třetím rokem spojuje nejen ty, kteří si zamilovali hokej, ale také ty, kteří se zároveň hlásí ke křesťanským hodnotám. Posiluje přátelství napříč farnostmi a nezáleží na tom, zda se farníci zapojili jako hráči, organizátoři nebo fanoušci podporující své barvy. Soutěže se letos zúčastnilo šest týmů.

(Autor zprávy: Luděk Bárta, Biskupství královéhradecké)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou