Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Film Všechny moje děti stále k vidění i u nás

Datum publikace4. 4. 2014, 20.23
TiskTisk

Film je nasazen v dubnu v řadě kin po celé České republice, konkrétní program kin je neustále doplňován na www.vsechnymojedeti.eu  v sekci KDE V KINĚ/ Kina ČR. V Praze uvede film Všechny moje děti 7. - 9. dubna kino Lucerna v 16.30 hod. a kino Světozor v sobotu a neděli  12. - 13. 4. od 11.15.  O víkendu by se mělo promítat i ve Zlíně.

Pro české diváky přináší film konkrétní příklad nenahraditelné práce římskokatolického kněze ve společnosti, který motivuje tisíce laiků ale i lidí, kteří stojí mimo církev. Myšlenky Institutu Krista Velekněze (IKV), jehož představeným je Marián Kuffa, přesahují Slovensko a sociální zařízení buduje IKV i na Moravě, v Bílé Vodě a Chropyni.

O činnosti římskokatolické církve ví česká veřejnost velmi málo a je proto v zájmu každé farnosti nejen věnovat pozornost   tomuto , jak napsal Katolický týdeník „zásadnímu dokumentu“, ale motivovat i zastupitele, politiky, školy, veřejnost, aby se seznámili s autentickým  filmovým svědectvím.

Na stránkách www.vsechnymojedeti.eu připravili tvůrci  blog a diskusní fórum, kam mohou faráři i laici psát o svých místních aktivitách a prolomit mediální bariéru, která o pozitivních zprávách píší jen zcela výjimečně. 

Dokumentární film Všechny moje děti režiséra Ladislava Kaboše , který vznikl v koprodukci společností MEDIA FILM , Michael Kaboš , RTVS a České televize , se stal divácky nejúspěšnějším dokumentárním filmem v slovenské kinematografii. Překonal nejen film Slepé lásky (12 593 diváků) , ale i dlouholetý rekord  legendárního filmu Papierové hlavy (17 500) . Od 13. února do 31. března film navštívilo 20 823 diváků, přičemž počet diváků neustále stoupá. Film Všechny moje děti se podle žebříčku , který zveřejňuje síť multikin Ster Century Cinemas, dostal v Košicích dokonce jeden týden na 1. příčku v TOP 5 návštěvnosti.

(Zdroj: MEDIA FILM)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou