Lupa
Obsah Obsah
Portál

Brno: Katolická charismatická konference 2014

Datum publikace10. 4. 2014, 13.02
TiskTisk

Letošní Katolická charismatická konference se bude konat ve dnech 9. až 13. července 2014 v Brně. Záštitu nad konferencí převzal brněnský biskup  Vojtěch Cikrle a  náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Stanislav Juránek.

Brno: Již 25. ročník konference provází citát z Lukášova evangelia „Pane, nauč nás modlit se' (Lk 11,1).

Konference začíná ve středu 9. července 2014 od 19.00 hodin mší svatou v katedrále sv. Petra a Pavla na Petrově, hlavním celebrantem bude biskup Vojtěch Cikrle. Ve středu se bude také provádět registrace na konferenci, a to od 12.00 do 21.00 hodin v pavilonu F v areálu brněnského výstaviště BVV.

Zahraničním hostem letošní konference bude P. René-Luc z Francie, který se  věnuje  především  kazatelské činnosti, přičemž má zvláštním způsobem na srdci mladé lidi. V průběhu konference bude mít jeden program vyhrazen pouze pro mladé.

Hlavní program proběhne v moderním pavilónu F na brněnském výstavišti BVV. Program konference tvoří přednášky, adorace, neformální setkání, společná modlitba a bohoslužby.

Podrobné informace,  program konference a on-line přihlašování   na  http://konference.cho.cz/.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou