Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Národní pouť rodin 2014 má své webové stránky

Datum publikace9. 4. 2014, 13.07
TiskTisk

V sobotu 30. srpna 2014 proběhne ve Žďáru nad Sázavou  Národní pouť rodin. Akce se zúčastní i čeští a moraští biskupové; hlavním celebrantem a  kazatelem bude kardinál Dominik Duka.

Brno: Na novém webu  http://www.narodnipoutrodin.cz  jsou již nyní zveřejněny přípravné katecheze, které mohou posloužit jako  duchovní příprava na pouť. Zaměřují se na čtyři témata: 1) práce a slavení, 2) předávání víry v rodině, 3) mezigenerační soudržnost, 4) rodina a komunita, v níž rodina žije.

Témata jsou rozpracována ve variantách, a to  pro děti, mládež a manžele (rodiny). Katecheze mohou být využity  ve farnostech, při vyučování náboženství, ve společenstvích apod.

Na webových stránkách jsou k dispozici také informace o připravované pouti či další vypracované pomůcky.

.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou