Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Květnové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2014

Datum publikace29. 4. 2014, 14.20
TiskTisk

V květnovém čísle navštívíte zamilovaná místa v Evropě, dozvíte se, jaké bylo prožít na vlastní kůži hrůzy druhé světové války a např. také zjistíte, jak se zbavit závislosti na počítačových hrách nebo na druhé osobě.

Je redaktorkou a moderátorkou České televize a často vyjíždí na reportáže do nejrůznějších končin světa, aby divákům přinesla zprávy o jiných národech, nepokojích nebo přírodních katastrofách. Co všechno se dá na takových cestách zažít? Přečtěte si rozhovor s Hanou Scharffovou na stranách 4 - 5. 

Vážené čtenářky IN!u jste přesvědčené, že budete skutečně šťastné až potom, kdy začnete s někým chodit? Na straně 10 se dočtete něco o tom, proč vlastně po vztahu tolik toužíme a co je ve vztazích důležité.

S pátým Božím přikázáním nemám žádný problém, nikoho jsem přece nezabil,“ zaslechli jste možná někdy nebo sami řekli. Za výrazem „Nezabiješ!“ se ale skrývá mnohem víc. Čtěte na straně 14 v sekci VÍRA. 

Náušnice, náramky, řetízky, prstýnky. Když už si je koupíte nebo je od někoho dostanete, chcete je zkombinovat tak, aby výsledek stál opravdu za to. Na straně 7 vám redaktorky ukážou nejen jak na to, ale také, kterým extrémům se při kombinování raději vyhnout. 

V květnovém IN!u nebudou chybět soutěže – tentokrát o spoustu kosmetiky; výsledky průzkumu o dívčích idolech, pozvánky na výstavy a jiné akce, rozhovory s animátory nebo vtipné hlášky. A to zdaleka není vše.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou