Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Diecézní pouť rodin na Maria Hilf letos již v sobotu

Datum publikace9. 5. 2014, 14.30
TiskTisk

Centrum pro rodinu a sociální péči zve v sobotu 10. května 2014 na Diecézní pouť rodin k Panně Marii Pomocné u Zlatých Hor. Mši svatou bude od 15.00 hodin sloužit biskup František Václav Lobkowicz. Doprovodný program pouti má letos na starosti děkanát Karviná.

Maria Hilf/Zlaté Hory: Program pouti začíná v sobotu 10. května Již v 12.00 lesní křížovou cestou od areálu rekreačního střediska Bohema. Pobožnost povede farnost Orlová. Přímo na poutním místě program pokračuje od 13.30 hodin katechezí pro rodiče, kterou si připraví P. Dr. Daniel Vícha z farnosti Karviná. O děti se v této době postarají animátoři z farnosti Havířov.

Ve 14.15 hodin začíná modlitba rozjímavého růžence pod vedením farnosti Starý Bohumín. V čase modlitby růžence bude pro zájemce k dispozici stezka Manželské rande, kterou připravuje Centrum pro rodinu.

V 15.00 hodin začíná mše svatá. Hlavním celebrantem bude biskup František Václav Lobkowicz. Zpěvem doprovází schola farnosti Nový Bohumín.

Více informací o poutním místě Panny Marie Pomocné – Maria Hilf najdete na http://mariahilf.cz.

Plakátek k Diecézní pouti ke stažení zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou