Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Celostátní misijní pouť letos hostí Zlín-Malenovice

Datum publikace12. 5. 2014, 16.30
TiskTisk

Bohatý program pro děti i dospělé, v němž nebude chybět mše svatá, Misijní jarmark, výstava, hry, soutěže, tvoření a tombola, je připraven pro všechny, kdo se v sobotu 31. května 2014 vydají do Zlína-Malenovic. Uskuteční se zde totiž 12. celostátní Misijní pouť a 9. Misijní den dětí.

Zlín-Malenovice: Akci s mottem: „Nebojte se! Zvěstuji Vám velikou radost, radost pro všechen lid“ pořádají Papežská misijní díla (PMD) ve spolupráci s místní farností.

Doprovodný program a registrace budou zahájeny v 10.00 hodin u kostela. O půl jedenácté uvede setkání svým slovem Národní ředitel PMD P. Jiří Šlégr a v 10.45 hodin následuje misijní hraní, tvoření a soutěžení. Na 13.30 je připraveno povídání o misiích s názvem „Misijní společenství se představují aneb možnostem pomoci se meze nekladou“ a ve 14.15 budou vylosovány ceny a vyhlášena tombola. Celý program pak v 15.00 hodin ukončí mše svatá a rozeslání malých misionářů.

Do slosování o zajímavé ceny budou zařazeni děti i dospělí: a) v převlečení za lidi jiných národností a kultur, b) v převlečení za cizokrajné zvíře, c) v lidovém kroji, d) rodiny, které přijdou v co největším počtu členů a připraví si „rodokmen“ zúčastněných na papír formátu A4.

Po celý den bude nabídnuta možnost modlitby a adorace v kostele, otevřena bude misijní výstava a také Misijní jarmark. K dispozici bude i malé občerstvení.

(Zdroj: www.missio.cz)

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou