Lupa
Obsah Obsah
Portál

XIII. mezinárodní konference o rodinné politice v Senátu

Datum publikace13. 5. 2014, 15.00
TiskTisk

Národní centrum pro rodinu ČBK, Výbor pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu ve spolupráci s dalšími organizacemi pořádají XIII. ročník konferencí o rodinné politice, který se bude konat 19. května 2014 v Senátu Parlamentu ČR.

Praha: Konference, která má název Témata Mezinárodního roku rodiny v evropském kontextu je zaměřena na 20. výročí Mezinárodního roku rodiny, k jehož slavení vyzvalo OSN členské státy. Program sleduje záměr OSN věnující pozornost mezigenerační solidaritě, slučitelnosti rodiny a zaměstnání, ohrožení chudobou a sociálním vyloučením.

Konferenci zahájí ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová. Vystoupení přednášejících se zaměří na problematiku péče v rodině a na státní rodinnou politiku, která hledá řešení, jak péči umožnit a případně ocenit. K politice Evropské unie ovlivňující postavení rodiny se vyjádří poslankyně Evropského parlamentu Anna Záborská a bývalý státní tajemník pro evropské záležitosti Vojtěch Belling. O opatřeních rodinné politiky na podporu péče v Německu promluví jednatelka Katolického rodinného svazu Claudia Hagen. 

Další informace na www.rodiny.cz.  
Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou