Lupa
Obsah Obsah
Portál

Prázdninové číslo časopisu In! - dívčí svět 2014

Datum publikace18. 6. 2014, 15.14
TiskTisk

Prázdninový IN! bude letos opravdu speciální. Co si můžete v červenci a srpnu mimo jiné přečíst?

Jak to udělat, aby prázdniny nebyly časem prázdným? Čím vším můžeme o prázdninách naplnit volné chvíle? S návody z IN! nuda o prázdninách rozhodně nehrozí!  Rubrika Téma s článkem Prázdniny jako výzva.

Představte si následující situaci: Někdo se vás zeptá na víru a na to, co s ní souvisí. Chcete odpovědět, ale najednou zjistíte, že v té otázce sami nemáte jasno nebo jste se nad ní nikdy nezamýšleli. V prázdninovém IN!u budete mít možnost, v rubrice Víra.

V každém IN!u odpovídají odborníci na osobní otázky, které vás trápí. V prázdninovém čísle bude počet otázek a odpovědí dvojnásobný.

O prázdninách máte skvělou příležitost vyzkoušet něco nového. Třeba připravit namísto klasické snídaně malé umělecké dílo. Nabídneme vám obrázkovou inspiraci. Více v sekci Tvoření.

Těšit se můžete také na velký rozhovor se známou osobností, výsledky ankety Naši hrdinové, sebepoznávací test, návody na tvoření, příběhy, tipy na letní čtení atd. Chybět nebude ani spousta zajímavostí, pozvánek, vtipů a soutěže o CD, knihy a kosmetiku.

Dobře prožité prázdniny a spoustu hezkých zážitků

přeje redakce

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou