Lupa
Obsah Obsah
Portál

Nominace na Ceny Celestýna Opitze za vzor v péči o nemocné

Datum publikace24. 6. 2014, 17.00
TiskTisk

Řád milosrdných bratří nabízí možnost nominovat laureáty Ceny Celestýna Opitze, kterou každoročně uděluje vybraným lidem za jejich příklad v péči o nemocné a jakkoli jinak potřebné. Pro nominaci stačí vyplnit formulář na webu http://www.milosrdni.cz/nominace-cco/.

Brno: Jelikož lidé, kteří se o nemocné starají, často pracují ve skrytu a pro milosrdné bratry je náročné tyto osobnosti vyhledávat, chtěli by oslovit širší veřejnost a také  jejím prostřednictvím  poznat co nejvíce životních příběhů osobností, které si za svoji obětavou službu zaslouží veřejné uznání.

Milosrdní bratři proto prosí o pomoc s jejich hledáním a nabízí možnost nominace. Pro nominaci stačí vyplnit formulář na webu http://www.milosrdni.cz/nominace-cco/.

V roce 2014 proběhne slavnostní koncert s předáním Cen Celestýna Opitze  v pondělí 1. prosince od 20.00 hodin v kostele sv. Šimona a Judy u Nemocnice Na Františku v Praze. Celý večer bude v živém přenosu vysílat TV Noe.

Více o Ceně Celestýna Opitze zde.

Více informací:
Bc. Vít Pospíchal, asistent provinčního delegáta
Hospitálský řád sv. Jana z Boha - Milosrdní bratři
Vídeňská 7, CZ - 639 00 Brno
tel./fax: 543 165 319, mobil: 721 967 289
Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou