Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Na letní diecézní setkání do Oder míří 300 mladých lidí

Datum publikace28. 7. 2014, 17.58
TiskTisk

Mládež ostravsko-opavské diecéze prožije ve dnech 29. července až 3. srpna 2014 setkání s biskupem Františkem Lobkowiczem v Odrách. Ubytování je přichystáno na místní základní škole Komenského a program bude v kostele i parku vedle kostela. Zajištění programu pro téměř 300 účastníků má na starosti 150 členný přípravný tým, který na místo setkání dorazil již o tomto víkendu. 

Odry: Mládež ve věku od 13 let čekají přednášky, duchovní program, tvořivé dílny, workshopy a různé sportovní aktivity. Mottem a také cílem letního setkání je citát z Bible: 'Není dobré, aby člověk byl sám'. Týden uprostřed prázdnin nabízí mladým možnost naplno prožít několik dní ve společenství svých vrstevníků nejen z okolí, ale i ze vzdálenějších koutů diecéze (Bruntálu, Krnova nebo Jeseníku).

V pátek 1. 8. se celé setkání vydá na pouť k Panně Marii ve Skále (Spálov). Následující den  sobotu 2. 8. proběhne pouť mladých rodin diecéze, ke které se účastníci setkání připojí. Setkání mládeže zakončí v neděli 3. 8. mše svatá a vyslání do rodných farností.

V případě zájmu prosím kontaktujte koordinátora pro média Tomáše Kubelu (Mail: tom.kubela@gmail.com, tel: 605 830 898)

Více k setkání mládeže na http://odry2014.eu/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou