Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Jubilejní rok Dona Boska začíná v sobotu akcí START 200

Datum publikace15. 8. 2014, 12.55
TiskTisk

Salesiáni se připravují na oslavu 200. výročí od narození svého zakladatele sv. Jana Boska. Populární světec se narodil 16. srpna 1815 v italské obci Becchi v  regionu Piemont. Přesně v den, kdy do dvousetletého výročí bude zbývat jen rok, spouští salesiáni akci START 200.

Ostrava: O akci informuje formou videoklipu salesián P. Zdeněk Jančařík, který zejména mladé tvůrce osobitým způsobem vybízí k tomu, aby fotkou či filmem kreativně ztvárnili číslovku 200. Hned dává několik vtipných příkladů – vypěstujte 200 rajčat, dejte 200 gólů, udělejte 200 dřepů nebo kliků ... Podobných nápadů je klip plný. Vy jich jistě vymyslíte ještě mnohem víc ...

Své nejrůznější aktivity a vylomeniny můžete nafotit nebo natočit, a poslat do konce srpna 2014 na adresu vikar@sdb.cz. Příspěvky budou vyvěšeny na salesiánském facebookovém profilu BOSCO Point. Tři nejúspěšnější příspěvky, které obstojí v anketě, dostanou od salesiánů věcné ceny.

Klip s výzvou k připojení k akci START 200 a další podrobnosti hledejte také na www.sdb.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou