Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Přijeďte na Národní pouť rodin

Datum publikace20. 8. 2014, 17.29
TiskTisk

Sejdeme se ve Ždáře - vybízí věřící např. biskup Jan Vokál. Ve dnech 29. - 30. srpna 2014 se tam totiž koná Národní pouť rodin.

Žďár nad Sázavou/Hradec Králové: Fandíme rodině – takové je motto Národní pouti rodin, která se ve dnech 29. a 30. srpna uskuteční ve Žďáru nad Sázavou. Pouť, nad níž převzalo záštitu Biskupství brněnské, se koná v roce 20. výročí Mezinárodního roku rodiny vyhlášeného OSN.

Královéhradecký biskup Mons. Jan Vokál zve věřící k účasti na této pouti, která nabízí nejen možnost setkání a prožití společenství, ale především povzbuzení při společném slavení Eucharistie. „Všechny rodiny z hradecké diecéze, ale nejen rodiny, na tuto pouť srdečně zvu a těším se, že se ve Žďáře setkáme. Pouť rodin krásně zapadá do našeho diecézního Roku povolání,“ říká biskup Vokál s tím, že pouť vhodně doplňuje i rok oslav 350 let od založení Královéhradecké diecéze.

(Zdroj: Lukáš Peška, tiskový mluvčí Biskupství královéhradeckého)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou