Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Začíná poslední fáze příprav na evropské setkání v Praze

Datum publikace3. 9. 2014, 15.54
TiskTisk

V září a říjnu zveme všechny zájemce na pravidelné modlitby s bratry z Taizé; přípravy evropského setkání mladých jsou v plném proudu. Samotná akce, na kterou se nyní naše metropole chystá, proběhne v době od 29. prosince 2014 do 2. ledna 2015.

Praha: Modlitební přípravná setkání budou probíhat od 25. září 2014 v pražském Kafkově domě (nám. Franze Kafky 3, 1. patro), a to vždy od úterý do soboty (9.15 a 12.15), mimo středu.

Další, tentokráte pondělní, modlitby jsou plánovány od 29. září (19.15) v kostele sv. Josefa, vchod z náměstí Republiky, Praha 1.

A konečně středeční modlitby se uskuteční v kostele sv. Martina ve zdi (Martinská 8, Praha 1). Počínaje 1. říjnem, vždy od 12.15.

Podrobnosti o programu a termínech jednotlivých setkání naleznete na přiloženém letáku, na www.taizepraha.cz či facebookovém profilu akce (TaizePraha2014).

Organizátoři setkání na přelomu roku též zvou k návštěvě centra příprav akce, které se nachází právě na adrese nám. Franze Kafky 3. Bude otevřeno od 25. září, vždy od úterý do soboty (10.00-12.00 a 14.00-18.00). Právě v polovině září se sem přesouvá přípravná skupina, kterou tvoří bratři z Taizé, sestry spolupracující s komunitou a dobrovolníci.

Podrobnosti k přípravám či informace o možnostech pomoci naleznete na www.taizepraha.cz, Facebooku (viz výše) či e-mailu info@taizepraha.cz. Tištěné materiály budou k dispozici v Kafkově domě.

(Zdroj: Sekce pro Mládež ČBK)

Soubory ke stažení

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou