Lupa
Obsah Obsah
Portál

Kurz novozákonní řečtiny v Brně

Datum publikace23. 9. 2014, 11.29
TiskTisk

Kurz novozákonní řečtiny je určen pro všechny zájemce z řad široké veřejnosti, kteří si chtějí osvojit znalosti tohoto jazyka tak, aby se mohli setkávat s textem Nového zákona  v původním znění. V Brně se začíná již od října 2014 a je třeba se přihlásit již do konce září. 

Brno: Již od prvních setkání se budou  účastníci kurzu seznamovat přímo s řeckým novozákonním textem. Kurz je rozdělen do čtyř samostatných semestrů – zájemci se hlásí vždy na jednotlivý semestr a pokračování mohou zvážit podle svého zájmu a možností (do navazujícího semestru se lze přihlásit i později, po pauze).

Jeden semestr se skládá z 5 setkání po 6 vyučovacích hodinách, výuka se koná v sobotu. Kurzy se nabízejí ve spolupráci s Moravskoslezskou křesťanskou akademií (MSKA). Kvalifikace vyučujících je jazyková, nejedná se o výuku biblistiky.

V roce 2014/2015 se nabízí 1. a 2. semestr kurzu.

Termíny:

Brno: 4. a 18. října, 8. listopadu, 6. prosince 2014, 10. ledna 2015

Výuka probíhá od 9 do 15:30.

Místo:

Brno: sídlo MSKA, Smetanova 14

Vyučující:

Mgr. Pavel Černuška, Ph.D.

Mgr. Veronika Černušková, Ph.D.

Cena:

1800 Kč za semestr (pro studenty a členy MSKA 1600 Kč)

Přihlášky:

Pro přihlášení do úvodního kurzu se nevyžadují žádné předchozí znalosti nebo

kvalifikace. Přihlášky lze podat do 30. září 2014.

Kurzy probíhají rovněž ve Zlíně.

Kontakt:

www.cernuska.cz Kurzy řečtiny

E-mail: kurzy@cernuska.cz

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou