Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Na cestě k člověku - témata pro společenství

Datum publikace2. 10. 2014, 12.33
TiskTisk

Sekce pro mládež ČBK připravila metodicky zpracovaný materiál pro společenství mládeže s názvem: Na cestě k člověku. Obsahem je 11 témat o křesťanské antropologii.

Praha: Metodický materiál pro společenství mládeže obsahuje témata jako: Identita muže a ženy, sebepřijetí; Spleť vztahů; Křehkost a milost, zápas o život; We wíru wirtuality. Každé téma se skládá z vypracovaného textu, metodiky, souhrnného listu i modlitby.

Texty je možné použít jako inspiraci pro přípravu setkání společenství mládeže, nebo jej společně pročíst a prodiskutovat. Metodika je návrhem, jak daný text předávat či rozvíjet.

Jednotlivá témata na sebe navazují a tvoří společný celek.

Materiál a metodické přílohy je možné získat na diecézních centrech mládeže nebo stáhnout na stránce:

http://www.cirkev.cz/cirkev-se-setkava/mladez/dokumenty/dokumenty-2014/na-ceste-k-cloveku/.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou