Lupa
Obsah Obsah
Portál

Novinka na signály.cz: Chat s osobností

Datum publikace7. 10. 2014, 11.22
TiskTisk

Komunitní web pro mládež signály.cz spouští novou službu – online chat s osobností.  V online chatu se uživatelé budou moci dotazovat zajímavých lidí z křesťanského prostředí na jejich názory či komentáře. Hostem prvního chatu bude P. Karel Skočovský, a to v neděli 12. října 2014 v 19 hodin.

Chat s osobností je nová služba na signály.cz, která má mladým lidem poskytovat prostor pro setkání s inspirativními lidmi z českého křesťanského prostředí. Chat bude probíhat vždy jednou měsíčně. „Během podzimu jednáme s dalšími hosty. Jejich seznam budeme postupně zveřejňovat na signály.cz,“ doplnil Václav Vacek, koordinátor projektu signály.cz.

První chat se uskuteční v neděli 12. října 2014 v 19 hodin s P. Karlem Skočovským. Hlavním tématem budou otázky spojené s rodinou, kněžstvím a teologií těla. P. Karel Skočovský je novoknězem Olomoucké arcidiecéze a působí jako kaplan ve farnosti Panny Marie v Kroměříži. Vystudoval psychologii a teologii a dlouhodobě se zabývá teologií manželství a rodiny, morální teologií, sexuální etikou i bioetikou.

Místem setkání bude web signály.cz, konkrétně tzv. společenství založené k tomuto účelu (https://www.signaly.cz/chat-s-osobnosti). Na jeho „nástěnku“ může kdokoli registrovaný na signály.cz pokládat své dotazy. Na odpovídání bude mít daná osobnost vyhrazenou jednu hodinu.

(zdroj: signaly.cz)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou