Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ve Vizovicích se uskuteční konference HOSPITALITY

Datum publikace6. 10. 2014, 15.30
TiskTisk

Nemocnice Milosrdných bratří ve Vizovicích ve spolupráci s Milosrdnými bratry a Katolickou asociací nemocničních kaplanů v ČR připravuje na 14. října 2014 odbornou konferenci pro pracovníky ve zdravotnictví. Téma: Péče o člověka ve zdravotních službách s podtitulem Tělem k duši. Cílem konference je v kontextu celostního pojetí člověka prezentovat přístupy pracovníků ve zdravotnictví při péči o duchovní potřeby pacientů.

Vizovice: Konference se koná v místní Orlovně. Registrace účastníků začne v 13.00 hodin a odborný program bude zahájen ve 13.30 hodin. S příspěvky vystoupí prof. Marta Munzarová, s. Miroslava Tobia Matějková, br. Martin Richard Macek a P. Jan Zachoval.

Účastníci jsou rovněž zváni na duchovní předprogram – mši svatou, kterou bude od 11 hodin ve farním kostele sv. Vavřince sloužit Mons. Josef Nuzík, generální vikář olomoucké arcidiecéze.

Konference je akreditována u České asociace sester pod číslem KK/1993/2014 a nabízí pro všeobecné sestry a zdravotně sociální pracovníky zisk 4 kreditů. Přihlásit se je možné do 7. října 2014 buď zasláním e-mailu na adresu krajcova@nmbvizovice.cz, nebo telefonicky na čísle 577 005 827. Konferenční poplatek ve výši 150 korun bude vybírán při registraci.

Konference se stejným programem proběhne i 12. listopadu 2014 v Nemocnici Milosrdných bratří v Brně.

Podrobnosti zde: http://www.ado.cz/planovane-akce/ve-vizovicich-se-uskutecni-konference-hospitality.

(zdroj: Marta Hošťálková)

Soubory ke stažení

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou