Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Listopadové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2014

Datum publikace22. 10. 2014, 15.41
TiskTisk

V listopadovém čísle časopisu IN! - dívčí svět najdete velkou soutěž o dárky pro celou rodinu, příběh o koních, další díl zamyšlení do společenství, informace o dvou začínajících chlapeckých kapelách a ...

Ha Thanh Nguyenová se narodila před dvaceti pěti lety ve vietnamském hlavním městě Hanoji. Od pěti let žije v České republice a televizní diváci ji znají jako miloučkou sestřičku z Ordinace v růžové zahradě. Ale jaká je doopravdy? Přečtěte si v rozhovoru na stranách 4-5.

Věděly jste, že zubní pastu k čištění zubů vlastně nepotřebujete? Základem je správný zubní kartáček a technika čištění. Jak se v pestré nabídce prostředků zubní hygieny vyznat a nepodlehnout reklamním trikům? Dozvíte se v článku z rubriky Zdraví na straně 8.

S pýchou nepřijdeš do nebe a s pokorou do pekla,“ říká se. Ale víme, co to vlastně pýcha a pokora je? A jak být opravdu pokorný a vyhnout se pokoře falešné? Téma rubriky Víra. Odpovědi na tyto otázky si můžete přečíst na straně 14.

Proč může brácha večer ven sám a já jenom s ním? Kluci to mají tak jednoduché!“ ANO nebo NE? Zajímavé odpovědi na anketní otázku najdete na straně 9. 

Listopadové dny plné radosti a pokoje přeje redakce.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou