Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Hostem chatu na Signály.cz bude arcibiskup Graubner

Datum publikace23. 10. 2014, 12.30
TiskTisk

Komunitní web pro mládež Signály.cz přivítá ve svém chatu s osobností druhého hosta, olomouckého arcibiskupa Jana Graubnera. V on-line chatu se uživatelé mohou dotazovat zajímavých lidí z křesťanského prostředí na jejich názory či komentáře. S arcibiskupem Graubnerem se bude možné setkat v pátek 31. října 2014 od 19.00 hodin.

Praha/Olomouc: „Chat s osobností je nová služba na Signály.cz, která mládeži poskytuje prostor pro setkání s inspirativními lidmi z českého křesťanského prostředí,“ vysvětluje Václav Vacek, koordinátor webu. Mons. Graubner se zúčastnil biskupské synody o rodině, hlavním tématem chatu proto bude rodina.

Kromě tohoto tématu se účastníci mohou hosta dotazovat třeba i na otázky spojené s jeho životem a službou.

Místem setkání hosta a mládeže bude web Signály.cz, konkrétně tzv. společenství založené k tomuto účelu (https://www.signaly.cz/chat-s-osobnosti). Na jeho „nástěnku“ může kdokoli registrovaný na Signály.cz pokládat své dotazy. Na své odpovědi bude mít arcibiskup Graubner vyhrazenu jednu hodinu.

(S využitím tiskové zprávy Signály.cz)

 

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou