Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Evangelium pro rodinu dnešní doby

Datum publikace25. 10. 2014, 12.08
TiskTisk

Olomoucké Refugium přichází s novinkou kolektivu autorů: Evangelium pro rodinu dnešní doby. Pastorační výzvy v podmínkách evangelizace.

Olomouc: Kolektivní monografie se snaží pozitivně podat ruku v nesnadných podmínkách, s nimiž je konfrontován rodinný život.

Mechanismus stále větší spotřeby, dítě jako překážka atraktivnějších „nabídek“: naše rodiny znají podobná dilemata důvěrně. Jan Pavel II. hovořil v té souvislosti o kultuře smrti, papež František zase upozorňuje na tyranii peněz. O tom všem jednala Všeobecná III. mimořádná synoda biskupů v Římě.

Mimořádně naléhavé téma reflektuje i naše kniha, zohledňující české specifikum.

Ediční řada:   Současné otázky, počet stran:   284, vydání:   1.  Doporučená cena:   290 Kč.

Více na www.refugium.cz.
 

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou