Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

20. konference o mládeži nabídne prostor pro diskusi

Datum publikace21. 11. 2014, 11.29
TiskTisk

Ve dnech 27. – 28. listopadu 2014 se do Prahy - Vinoře sjedou pracovníci s mládeží z celé České republiky, aby společně diskutovali nad tématem Jak předávat víru současným náctiletým.

Praha: Konference o mládeži je určena zodpovědným za pastoraci mládeže v České republice. Zúčastní se jí jak zasvěcené osoby, kněží, řeholníci a řeholnice z nejrůznějších řádů, tak laičtí pracovníci diecézních center mládeže či církevních škol, členové spolků, hnutí a vysokoškolské pastorace. Chybět však nebudou ani sami mladí lidé, kteří ve svém volném čase jako dobrovolníci organizují různé aktivity pro rozvoj svých vrstevníků.

Konferenci zahájí úvodním slovem a modlitbou ředitel Sekce pro mládež ČBK P. Jan Balík. Dále zazní příspěvky zdařilých projektů, které v předávání víry náctiletým přináší dlouhodobě výsledky. Jedná se např. o etickou výchovu, o které promluví Mgr. Zdislava Zavadilová, systematickou práci s dětmi a mladými lidmi pro více farností podle zkušeností Mgr. Ivanky Čihákové a několik dalších.

V odpoledním programu budou probíhat diskuzní skupinky s jednotlivými přispěvateli a bude prostor i pro plénum a pro informace.

Konference o mládeži se koná pravidelně jednou za rok. Letos se uskuteční již po dvacáté. Stejně jako v loňském roce ji bude hostit Centrum Mariapoli v Praze – Vinoři.

Zájemci o účast či bližší informace pište do pondělí 24.11. na adresu: caban@cirkev.cz

Kontakt a informace pro média

Anna Bekárková, tisková mluvčí Konference o mládeži

mobil: +420 736 522 818

e-mail: annabekarkova@gmail.com

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou