Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

KT 48/2014: Svou víru neprožíváme izolovaně

Datum publikace27. 11. 2014, 12.18
TiskTisk

Přinášíme přehled témat nového vydání Katolického týdeníku.

Kardinál Joachim Meisner v Praze. A nejen tam. Emeritní arcibiskup Kolína nad Rýnem přicestoval do Česka. V pražském Arcibiskupském paláci besedoval o katedrále, v Hradci Králové se zúčastnil oslav 350. výročí diecéze, v Kolíně posvětil nové zvony.

Ostatky P. Toufara nalezeny. Tělo bude nyní podrobeno genetickému zkoumání, proces blahořečení pokračuje nezávisle na výsledku.

„Kde jsou trpící, je potřeba pomáhat,“ říká misionář na Ukrajině P. Peter Krenický. Ukrajinci navzdory krizi drží pospolu. Jak zde církev odpovídá na aktuální výzvy?

Národní eucharistický kongres 2015 se blíží. Farnosti jsou zvány ke spolupráci. Připravena je brožura s tématy k zamyšlení.

TÉMA: Bez druhých lidí se neobejdeme. Víru nemáme prožívat izolovaně. I pro ty, kdo se cítí v církvi sami, lze najít řešení.

Příloha Doma: Tvoření je radost i terapie. Zbavte se stresu a připravte s dětmi milé vánoční dárky. Nalistujte si adventní kalendář!

Bratr Marek z komunity Taizé v rozhovoru vybízí rodiny, aby při prosincovém setkání přijaly mladé poutníky. Blízký kontakt může obě strany nečekaně obohatit.

Adventní příloha s cyklem zamyšlení vám pomůže duchovně se připravit na Vánoce.

Více v Katolickém týdeníku nebo na stránce www.katyd.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou