Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pozdrav prezidenta republiky účastníkům setkání Taizé

Datum publikace1. 1. 2015, 22.48
TiskTisk

V plném znění zveřejňujeme pozdrav prezidenta republiky Miloše Zemana účastníkům ekumenického setkání mládeže Taizé, které se koná ve dnech 29. prosince 2014 - 2. ledna 2015 v Praze.

Pozdrav prezidenta republiky účastníkům ekumenického setkání mládeže v Praze

Chtěl bych touto cestou pozdravit všechny účastníky ekumenického setkání mládeže pořádaného společenstvím Taizé pod názvem „Pouť důvěry“.

Věřím, že Vy, mladí věřící různých vyznání z více jak šesti desítek zemí světa, jste v uplynulých dnech v Praze prožili výjimečné chvíle ve vzájemném dialogu a duchovním souznění a odvážíte si odsud vzpomínku na intenzivní pocit jednoty a vzájemné blízkosti. 

Vaše potkání je svědectvím tolerance a solidarity, a to jak mezi Vámi navzájem, tak mezi Vámi a těmi, kteří pomohli tento výjimečný počin uskutečnit. I to jsou hodnoty, které si na počátku roku máme připomínat a učit se z nich.

Doufám, že na svůj pobyt v České republice budete rádi vzpomínat. Přeji Vám vše dobré do roku  2015.

 

Miloš Zeman
prezident republiky

 

(foto ze setkání Taizé: Martina Řehořová / Člověk a víra)

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou