Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Registrace na celostátní setkání slovenské mládeže P15 zahájena

Datum publikace16. 1. 2015, 12.02
TiskTisk

Na přelomu července a srpna 2015 se v Popradu bude konat Národné stretnutie mládeže P15. Registrace již byla zahájena, a zváni jsou i zájemci z ČR.

Poprad: Do Popradu se v létě poprvé sjede křesťanská mládež z celé Slovenské republiky. Od 31. července do 2. srpna 2015 se zde bude konat tzv. P15, obdoba českého celostátního setkání mládeže.

Rada pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska a Kanet, n. o. již spustily registraci pro účastníky i potenciální dobrovolníky. Organizátoři vyzývají k včasnému přihlášení, které je zároveň nejlevnější.

P15 (Poprad 2015) navazuje na předchozí - svého druhu a rozměru vůbec první - setkání mládeže R13 (Ružomberok 2013), které bylo alternativou pro tisíce mladých, kteří nemohli vycestovat na Světové dny mládeže v Rio de Janeiru. Mládež se při těchto slovenských setkání účastní duchovního i kulturního programu.

Více informací je možné získat na oficiální stránce akce: www.narodnestretnutiemladeze.sk.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou