Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kardinál Duka navštíví Brusel

Datum publikace22. 1. 2015, 15.32
TiskTisk

Kardinál Dominik Duka OP se ve dnech 23. až 25. ledna 2015 při oficiální a pastorační návštěvě Bruselu setká s krajany i poslanci Evropského parlamentu. V neděli 25. ledna bude v bruselské bazilice Sacré-Coeur sloužit pro české a slovenské krajany mši svatou.

Nejdůležitější body programu pana kardinála Duky v Bruselu se odehrají v pátek 23. ledna. Bude to především jeho návštěva Evropského parlamentu, kterým ho provede poslanec Tomáš Zdechovský a zároveň odpolední beseda pro české a slovenské krajany, která se odehraje v Pražském domě od 18.00 hodin. Zúčastní se jí zejména pracovníci evropských institucí, ale také další Češi a Slováci žijící v Belgii.

Pan kardinál se po své návštěvě v Evropském parlamentu taktéž setká s velvyslancem České republiky v Belgii panem Jaroslavem Kurfürstem a velvyslancem České republiky při Evropské unii panem Martinem Povějšilem při společném obědě organizovaném panem poslancem Zdechovským. Kromě jiného kardinál Duka navštíví také místní bratry dominikány.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou