Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Únorové číslo časopisu IN-dívčí svět 2015

Datum publikace28. 1. 2015, 12.20
TiskTisk

Únorové číslo časopisu IN! jde v těchto dnech do tiskárny a v redakci se už těší, až se jim nové vydání dostane do rukou. Na co se můžete jako čtenáři těšit?

Fotoromán: Nikolino tajemství

Nikola po jarních prázdninách nepřijde do školy, nezvedá telefon a nereaguje na smsky. Neobjeví se ani odpoledne v klubovně. Spolužačky Jana a Helča začínají pátrat. Záhada přinese nečekané rozuzlení...

Zdraví: Extrémní relaxace

K čemu je dobré sprchovat se studenou vodou? Jak začít s postupným otužováním? A kdy je naopak lepší využít sprchu horkou? Přečtěte si na straně 17.

Víra: Jak zacházet se svým majetkem?

Věděli jste, že sedmé Boží přikázání mluví o správném vztahu k majetku? Jak správně nakládat se svým kapesným a kterým extrémům se raději vyhnout? Více na straně 10. 

Téma: Nejcennější dar

O panenství se dnes hodně mluví v souvislosti s tím, jak o něj co nejdříve přijít. Redaktorky IN!u se však na tuto problematiku podívaly z opačné strany a poprosily o vyjádření také odborníky.

V novém čísle také naleznete:

rozhovor s řeholnicí, která navštěvuje zneužívané ženy v nočních klubech

svědectví dívky, která ve dvanácti letech přišla o pravou ruku

soutěž, trapásky, zajímavosti

vztahovou poradnu

a mnoho dalšího

Redakce všem přeje krásný měsíc únor.

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou