Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Malý průvodce postní dobou 2015

Datum publikace16. 2. 2015, 14.18
TiskTisk

Malý průvodce postní dobou,  pomůcka, kterou každoročně připravuje pro postní dobu Diecézní katechetické centrum Biskupství brněnského, je k dispozici v elektronické podobě na webových stránkách Biskupství brněnského. Zájemci si materiál mohou stáhnout jako dokument ve formátu PDF.

Brno: Brožurka má formát A6 a obsahuje pro každý všední den jeden biblický citát (odpovídající liturgickým čtením daného dne) a jeden impulz k zamyšlení. Vybrané impulzy jsou inspirovány výroky papeže Františka pronesenými při různých příležitostech. Krátká zamyšlení k jednotlivým postním nedělím připravil brněnský biskup Mons. Vojtěch Cikrle. Jeho pastýřský list k postní době 2015 nalezneme v úvodu Malého průvodce postní dobou.

Texty obsažené v průvodci budou v nejbližších dnech rovněž dostupné uživatelům mobilních zařízení s platformou Android. Aplikaci Malý průvodce postní dobou do smartphonu či tabletu bude možné  vyhledat a stáhnout zdarma pomocí služby Obchod Play.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou