Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Poslední možnost podat si přihlášku ke studiu na KTF UK

Datum publikace20. 2. 2015, 11.18
TiskTisk

Již jen do 28. února 2015 je možné podávat přihlášky ke studiu na Katolické teologické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Praha: Fakulta nabízí nejen možnost klasického studia katolické teologie v prezenční i kombinované formě, ale také prezenční studium oboru Dějiny křesťanského umění a interdisciplinárního oboru Dějiny evropské kultury, v němž se setkává historie, literatura a dějiny umění a kultury. Tyto obory zaštiťuje Ústav dějin křesťanského umění KTF UK pod vedením renomovaného odborníka, prof. Jiřího Kuthana. Fakulta nabízí také studium magisterského oboru Aplikovaná etika v kombinované formě.

Máte-li zájem dozvědět se více o možnostech studia na KTF UK a o nabízených oborech, prohlédněte si interaktivní prezentaci, nebo navštivte přímo web KTF.

Podrobnosti o přijímacím řízení najdete na stránkách http://www.ktf.cuni.cz/KTF-1211.html

KTF UK je též na Facebooku: https://www.facebook.com/KTFUK

(Šárka Lukešová / KTF UK)

 

Zde bude JS kód
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou