Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Březnové číslo časopisu IN!- dívčí svět 2015

Datum publikace24. 2. 2015, 12.33
TiskTisk

Březnové číslo časopisu IN! - dívčí svět už se k vám pomalu blíží. Vybíráme několik ukázek z jeho obsahu.

Víra: Půst není dieta

Celý březen budeme prožívat dobu postní. Slovo půst je dnes už málo používané. Co to vlastně znamená postit se a k čemu je to dobré? A jak nás může půst obohatit? Odpověď na tyto otázky najdete na straně 3.

Rozhovor: Skupina Mirai

Mirai Navrátil je kytarista a zpěvák skupiny, která má kromě něj ještě dva členy a nese jeho křestní jméno. Ano, opravdu se jmenuje Mirai. Přijde vám to zvláštní? Přečtěte si rozhovor o jeho exotickém původu a kapele, která rozjíždí svou hudební dráhu.  

Krása: Líčení pod brýle

Oči jsou prý oknem do duše. A pokud nosíte brýle, poutají vaše oči pozornost ještě větší než bez nich. Jak se nalíčit? Na straně 15 najdete několik správných zásad.

Zajímavá osobnost: Matka Elvíra

Vzrůstem malá italská řeholnice ukončila kvůli tvrdému dětství pouze tři třídy základní školy, a přesto se díky ní změnil kus světa. Založila komunitu pro drogově závislé nebo jinak bloudící mladé lidi jménem Cenacolo, která se z italské samoty postupně rozšířila do jiných zemí Evropy a na další kontinenty. Tomu ale předcházela dlouhá cesta… Příběh Matky Elvíry si můžete přečíst na stranách 16 a 17.

Také v časopise naleznete:

Popis cviků pro zpevnění celého těla

Téma pro společenství mládeže

Soutěže o zajímavé ceny

Vědomostní test 

a spoustu dalšího!

 

Redakce vám přeje dobře prožitý měsíc březen.

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou