Lupa
Obsah Obsah
Portál

Přímé přenosy bohoslužeb od 2. do 8. března 2015

Datum publikace2. 3. 2015, 10.30
TiskTisk

Všem těm, kdo se nemohou zúčastnit mše svaté v kostele a chtěli by se připojit alespoň prostřednictvím televize nebo rozhlasu, nabízíme přehled bohoslužeb, vysílaných během tohoto týdne přímým přenosem v televizi Noe, Radiu Proglas a Českém rozhlasu.

Olomouc: Televize Noe zve své diváky celkem ke čtyřem bohoslužbám. V pondělí, středu a pátek od 12.05 hodin odvysílá mše svaté z kaple v ostravském studiu Telepace. V neděli od 10.00 hodin pak stanice nabídne přímý přenos bohoslužby z kostela sv. Vavřince ve Vizovicích.

V nabídce Radia Proglas jsou mše svaté zařazeny v úterý, čtvrtek a pátek vždy od 18.00 hodin, v tomto týdnu budou přenášeny ze Slovenska prostřednictvím radia Lumen, z pražského kostela Panny Marie Sněžné a z kostela sv. Augustina v Brně. Nedělní bohoslužba začíná v 9.00 hodin a bude přenášena z kostela Panny Marie Pomocnice v Olomouci – Nové Ulici.

Český rozhlas odvysílá nedělní mši svatou z kostela sv. Rodiny v Praze – Řepích. Od 9.00 hodin ji zde bude sloužit administrátor farnosti P. Daniel Janáček a přímý přenos si lze pustit na stanici ČRo Vltava.

Televize Noe

pondělí 2.3., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

středa 4.3., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

pátek 6.3. , 12.05: mše svatá z kaple Telepace

neděle 8.3., 10.30: mše svatá z kostela sv. Vavřince ve Vizovicích

Radio Proglas

úterý 3.3., 18.00: mše svatá ze Slovenska prostřednictvím radia Lumen

čtvrtek 5.3., 18.00: mše svatá z kostela Panny Marie Sněžné v Praze

pátek 6.3., 18.00: mše svatá z kostela sv. Augustina v Brně

neděle 8.3., 9.00: mše svatá z kostela Panny Marie Pomocnice v Olomouci – Nové Ulici

Český rozhlas

neděle 8.3., 9.00 hodin, ČRo Vltava: přímý přenos mše svaté z kostela sv. Rodiny v Praze – Řepích, slouží P. Daniel Janáček

 

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou