Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Setkání kněží a jáhnů na Velehradě věnováno Eucharistii

Datum publikace2. 3. 2015, 21.51
TiskTisk

Kněží a jáhni Moravské církevní provincie zamířili na Velehrad, aby zde ve dnech 2. - 4. března 2015 prožili své tradiční setkání. Letošní program je zaměřen na Eucharistii v souvislosti s připravovaným podzimním Národním eucharistickým kongresem v Brně.

Velehrad: První přednášku na téma Eucharistické kongresy a vývoj eucharistické úcty mimo mši svatou pronesla v pondělí 2. března odpoledne Dr. Jitka Jonová. O Eucharistii v Novém Zákoně bude hovořit ThLic. Bedřich Horák. Na téma Eucharistie a kněžské služby pohovoří v úterý 3. března prof. Antoni Reginek z Opolské university.

Účastníci setkání společně prožijí večerní mše svaté ve velehradské bazilice a bude pro ně připraven další duchovní program. Setkání kněží a jáhnů končí ve středu 4. března 2015 po modlitbě ranních chval.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou