Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Katecheze pro světové setkání rodin ve Filadelfii

Datum publikace4. 3. 2015, 16.02
TiskTisk

Osmé Světové setkání rodin se letos uskuteční ve dnech 22. až 27. září 2015 ve Filadelfii. Národní centrum pro rodinu zveřejnilo na svých stránkách český překlad tematických katechezí. 

Brno: Ve dnech 22. až 27. září 2015 přivítá město Filadelfie v Pensylvánii účastníky VIII. Světového setkání rodin, na kterém přislíbil svoji účast i papež František. Minulé setkání proběhlo v červnu 2012  v Miláně a zúčastnily se ho statisíce lidí. Na mši se Svatým otcem byl přítomen více než milion lidí z celého světa.

Národní centrum pro rodinu nyní přináší oficiální překlad přípravných katechezí, které jsou ke stažení zde.

Další aktuální informace budou  postupně zveřejňovány na webových stránkách www.rodiny.cz.

Od prvního Světového setkání rodin v roce 1994, jejichž tradici založil blahoslavený Jan Pavel II., se tato setkání snaží posílit pouta rodin po celém světě. Každé Setkání rodin má své téma, jehož cílem je zdůraznit význam rodiny a upozornit na její skutečnou hodnotu pro dobro společnosti.

Soubory ke stažení

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou